Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir ongun tür plakası iki üstelikhandan vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa bileğecek şekilde kapıya monte edilir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dışarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu mimarinın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kırmızıır.

Yangına karşı korunmakta size en sağlıklı hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe şık üretim yapmaktayız. Inatçı halde yaptığımız nöbetin manaı kalmayacak ve insanoğlu hüsran göreceklerdir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Kapısı Fiyatları Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı çın rahatlıkla oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page